Posted on

Letošnje poletje prihajajo nazaj v modo oblačil mnogo ‘starih’ stvari. Nazaj prihajajo neon barve, cvetlični potiski, žive in tople barve, dolge obleke, čevlji slip on… Podobno kot pri oblačilih pa je zelo pomembna tudi vaša frizura, saj je ena izmed prvih stvari, ki jo ljudje opazijo. Preberite kakšne so modne frizure 2015.  Za izbiro vaše pričeske lahko pobrskate po spletu ali prelistate kakšno revijo, ter si vzemite čas za razmislek kakšno boste izbrali. Glede na to, da je letošnje poletje neizmerno vroče je najbolj praktična kratka ali paž frizura, ki je zadnje čase zelo pogosto videvamo na rdeči preprogi. Mnoge igralke in pevke so se pokazale s svojo novo paž frizuro, ki jim zelo pristoji. Poleg tega, da je paž frizura praktična, je tudi zelo modna in šik, saj vaš videz naredi eleganten. Paž frizura je zato bolj primerna za urejene poslovne ženske.

modne frizure 2015

Modne frizure 2015 za bolj sproščene in odprte ženske glede vaše frizure, so potem primerni kratki lasje. Poleg tega, da boste izgledale drugačne od ostalih, kar je pozitivno, je vzdrževanje kratke frizure zelo enostavno in tudi z njo izgledate lepe in urejene. Seveda pa ne gredo iz mode lepi sijoči in negovani dolgi lasje! Dekleta in ženske z dolgimi lasmi boste letos na plaži zagotovo očarale vse. Dolgi lasje ne gredo nikoli iz mode in vedno izgledajo lepo, le če so primerno negovani in nepoškodovani, brez razcepljenih konic in z volumnom. Če imate vaše dolge lase kakorkoli poškodovane, potem je nujen čimprejšnji obisk frizerja.

Za bolj ‘odštekana’ dekleta so seveda primerne zabrite modne frizure 2015. Fotogalerijo za zabrite modne frizure 2015 najdete na spletni strani frizurce.si. Tudi fru fru frizure so v modi ter vam dajejo prefinjen zunanji izgled, vendar vam bo ob tej vročini zelo vroče pod lasmi na čelu, tako da je bolj pametno, da pustite fru fru frizuro za jesen.

Če si želite prebrati več za modne frizure 2015 in si ogledati fotogalerijo, potem obiščite spletno stran frizurce.si.