Posted on

Nastopili so časi krize, brezposelnosti in pomanjkanja denarja. Zato je pametno varčujemo denar in z njim racionalno upravljamo. Varčevanje denarja je že od nekdaj znano, zato so se tudi razvili različni načini varčevanja denarja in s tem tudi zaslužek z varčevanjem ali vlaganjem denarja. nekateri ljudje odpirajo na bankah varčevalne račune ali denar hranijo doma, tisti bolj drzni in ki si upajo tvegati pa kupujejo delnice, obveznice in podobno. A razvil se je nov način varnega varčevanja, katerega izbira vse več in več ljudi. To je vezana vloga oziroma z drugo besedo depozit.

vezana vloga

Vezana vloga je način pametnega varčevanja, kjer v bistvu pridobivamo še več denarja z obrestnimi merami. Vezana vloga in varčevanje z njo nam nudi dobiček z obrestnimi merami, ki pa so ne glede na finančno stanje na trgu fiksne. Pomemben faktor pri varčevanju z vezano vlogo je inflacija, zato je potrebno, da smo pozorni na dogajanje na ekonomskem področju.

Vezana vloga je pameten način varčevanja denarja in poleg tega še zaslužek. Vezano vlogo lahko sklenete z različnimi bankami v Sloveniji. Te banke so Deželna banka Slovenije, Sberbank, Raiffeisen banka, Hypo Alpe Adria banka, Delavska hranilnica, Hranilnica Lon, Abanka Vipa, Nova KBM, Nova ljubljanska banka, Poštna banka Slovenije, Sparkasse, BKS banka, Unicredit banka SKB banka in Gorenjska banka.

Če se odločate, da bi začeli varčevati, s tem varčevanjem pa poleg še kaj zaslužiti, je za vas odlična izbira vezana vloga. Z njo boste zaslužili, dobiček a je odvisen od vloženega denarja oziroma od denarja, ki ga varčujete pri izbrani banki. Če bi želeli izvedeti več o vezani vlagi, načinu varčevanja in o ostalih stvareh potem obiščite spletno stran, ki jo najdete na www.depoziti.si.