Posted on

Tukaj je že čas poletja in poletne vročine in tako verjetno načrtujete tudi prijeten in sproščujoč oddih na morju.  Ko se odpravljate na morje imate seveda cel kup skrbi, na primer kam boste odšli s svojimi najbližjimi, za koliko časa, kaj vse potrebujete… Seveda pa vas najbolj skrbi kakšno vreme boste imeli, saj vreme igra pomemben dejavnik na vašem dopustu. Pomembna vloga vremena je, da si lahko načrtujete vaše aktivnosti na dopustu kot so jadranje, kolesarjenje in ostali športi na kopnem ter v morju. Najzanesljivejšo vremensko napoved najdete na spletni strani www.vremehrvaska.si, zato ste lahko brez skrbi.

Če se odpravljate na morje na Hrvaško obalo je tu za vas vreme Hrvaška, ki vam daje najzanesljivejše podatke o vremenu, vetru, burji in o ostalih vremenskih spremembah. Tako boste lahko brezskrbno uživali na vašem dopustu in izvajali razne aktivnosti tako na kopnem kot v morju.

vreme HrvaškaNa njihovi spletni strani lahko za vreme Hrvaška najdete vremenske napovedi za tri, sedem, deset, štirinajst ali petnajst dni, za obmorska mesta: Biograd, Fažana, Makarska, Poreč, Crikvenica, otok Krk, Vrsar, Istra, Medulin, Novigrad, Cres, Pag, Rab, Brač, Korčula, Plitvička jezera, Rijeka, Umag, Zagreb, Savudrija, Trogir, Rovinj, Paklenica, Pašman, Slavonski brod, Ugljan, Hvar, Opatija, Split, Mali lošinj, Vis in Šibenik.

Poleg tega, da si preverite na njihovi spletni strani vreme Hrvaška, si lahko ogledate tudi kakšne so temperature morja, satelitske slike in radarske slike. Če pa še niste prepričani kam sploh bi letos odšli na morje, najdete na njihovi spletni strani tudi povezavo na apartmaje Hrvaška, kjer si lahko ogledate njihovo bogato ponudbo apartmajev za vse okuse po ugodnih cenah.

Za ogled vremenskih razmer za vreme Hrvaška v prihodnjih dneh in za ostale informacije jih obiščite na njihovi spletni strani www.vremehrvaska.com. Tako bo lahko vaš dopust brezskrben in sproščujoč.