Posted on

Vabila so takšne vrste vsebina, ki so na prvi pogled videti preprosta, pa vendar temu ni tako. Oblikovanje vrhunskega vabila najdete tukaj. Kdorkoli lahko napiše vabilo, vendar to še ne pomeni, da bo vsako napisano vabilo tudi naletelo na uspeh; če si na svojem dogodku želite zagotoviti visoko udeležbo, je pomembno, da vabilo pritegne pozornost, da predstavi vizijo dogodka kot prireditve, ki je pomembna, zanimiva, prestižna, elegantna – odvisno od tega, kakšen dogodek načrtujete. Če bi radi pritegnili goste, potencialne parterje in stranke, je pomembno, da vaše vabilo pričara privlačen vtis.

vabila

V današnjem času življenja smo vsak trenutek soočeni z ogromnimi količinami novih informacij. Če vabite ljudi na dogodek, ki se bo zgodil čez en teden, dva, ali celo več, se bo vmes zgodilo ogromno stvari, ki lahko zamotijo vaše potencialne goste. Dandanes je zelo preproste pozabiti načrte in ustvariti nove, zato je pomembno, da že v prvem trenutku pritegnete pozornost svojih gostov in jih prepričate, da je vaš dogodek vreden obiska. Vabila bodo shranili, ga pritrdili na hladilnik, si ga usidrali v spomin, morda celo povabili prijatelje ali službene kolege – in obstaja veliko večja možnost, da bo vaša prireditev uspešna in bo vodila k novim poslovnim partnerstvom in poznanstvom.

Vabilo bo dobro in učinkovito jasno posredovalo najbolj koristne informacije, kje se bo dogodek zgodil, kdaj se bo dogodek pripetil, kdo ga prireja; kateri znani gostje bodo udeleženi, kakšen je namen dogodka, kdo so sponzorji; vaš logotip in vse ostale pomembne podatke, za katere si želite, da jih vaša publika izve. Vabila ne smejo biti natlačena, niti s podatki, niti z grafično podobo. Ozadje in napisi naj bodo kontrastni, črke naj bodo dobro vidne. Izogibajte se preveč starinskim fontom, ki otežijo branje. Pri Magna Media se zavedamo, da je uspešno oglaševanje odvisno tako od vsebine kot tudi grafične podobe. Lahko se odločite za digitalni ali ofset tisk. Vabila naj bodo lepo oblikovana, ne smejo biti generična, ampak individualna.