Posted on

Že dlje časa razmišljate, da bi opravili tečaj za maserja? Zdaj imate idealno priložnost, vse kar morate storiti je, da kliknete na spletno stran https://www.mojstil.si/ in se prijavite. Tečaj masaže podjetja moj Stil je skupek teorije in prakse. Vse to se odraža v izšolanju mnogih uspešnih strokovnjakov, ki danes predano opravljajo svojo dejavnost po vsej Sloveniji. Po opravljenem tečaju masaže in osvojenih osnovnih veščinah boste lahko nadaljevali usposabljanje na zahtevnejših tečajih.

tečaj za maserja
Tečaj za maserja lahko opraviš v treh mestih po Sloveniji.

Tečaj za maserja mojStil
V okviru tečaja lahko izbirate med različnimi tipi masaž: tečaj klasične, športne, refleksne, aroma masaže pa tudi masaže globokih tkiv. Posamezen tečaj za maserja mojStil se izvaja v treh slovenskih mestih: Mariboru, Ljubljani in Kopru. Tečaj za maserja je narejen po programih državnega izpitnega centra, medtem ko je tečaj klasične masaže narejen izrecno za pridobitev naziva NPK maser oz. maserka. Tečaji potekajo v urejenih prostorih pod vodstvom uveljavljenih strokovnjakov, ki se vsak dan znova trudijo biti najboljši na svojem področju in se nenehno izobražujejo, da lahko predajo vse svoje znanje naprej novim tečajnikom. Po opravljenem tečaju in uspešno opravljenem preverjanju znanja, prejmete diplomo ali certifikat, hkrati vas vpišejo tudi v register maserjev mojStil. Poleg tega dobite tudi brezplačno utrjevanje znanja po koncu tečaja ter še mnogo drugih daril in ugodnosti. Zato ne odlašajte in izberite tečaj za maserja in se pridružite skupini na naslednjem terminu.

Tečaj za maserja je primeren za …
Tečaj masaže je idealen za vse, ki želite postati maserji, predvsem pa za vse, ki želite delovati na področju wellnessa, ki ljudem omogoča boljše počutje in sprostitev, še posebej v vseh stresnih situacijah, ki smo jim izpostavljeni vsak dan znova in znova. Zavedajte se, da so ljudje pripravljeni odšteti, kar precej denarja za sproščujočo masažo, da se vsaj malo razbremenijo in sprostijo, zato je poklic maserja, poklic z velikim potencialom.