Posted on

Moderna dvižna garažna vrata vam naredijo po naročilu. Vsak si na nek način rad olajša življenje in dvižna garažna vrata so ena takih stvari, ki vsaj za malenkost poenostavijo vsakdan. Prav tako sta za naše prijetno počutje nekoliko pomembna tudi zunanji izgled, funkcionalnost in varnost. Dvižna garažna vrata podjetja Adoor vam zagotavljajo varnost vašega doma in ob enem ličen izgled. Ob vsem tem je zato zelo pomembna pravilna izbira pravih vrat. Podjetje Adoor poskrbi, da so dvižna garažna vrata, ki ste jih izbrali tudi vrhunske kakovosti ter vam zagotavljajo dolgotrajno brezskrbno uporabo. Stroški vzdrževanja so izredno nizki, zato le premislite o nakupu.

dvižna garažna vrata

Najaktivnejši pa tudi ob enem najšibkejši člen v sistemu dvižnih vrat so vzmeti, ki imajo glavno vlogo pri samem dvigu garažnih vrat. Zato so pri podjetju Adoor na te elemente še posebno pozorni in vam lahko zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših garažnih vrat.

Izbirate lahko med pestrim naborom barv, dizajnov in materialov. Ponujajo vam kar prek 200 barvnih odtenkov. Izberete lahko kombinacijo, ki bo kar se da najbolje umeščena v vizualno podobo vašega bivališča ali katerega drugega objekta. Upoštevali bodo vse vaše želje, saj je njihov prodajni program zelo bogat. Med ponudbo lahko najdete tudi možnost zasteklitve, ki je lahko odporna na praske in druge zunanje vplive. Tako lahko v garažo spustite več dnevne svetlobe. Vaša nova dvižna garažna vrata vam nudijo tudi izjemne tehnične rešitve, kjer za vgradnjo ne potrebujete veliko prostora. Vrata so tudi odlično toplotno izolirana ter nudijo varnost in stabilnost. Nudijo vam tudi deset let garancije na vzmeti in vse ostale dele. Produkt izredno natančne izdelave je tudi izredno tih tek vrat. Za boljšo predstavo vam je na voljo tudi virtualni vpogled v izgled vaše hiše in vaših bodočih vrat. Enostavno naložite fotografijo stavbe in vgradite izbrana vrata. Tako boste dobili boljšo predstavo o tem kako se vaše želje ujemajo z realno sliko.