Posted on

Danes je kar nekaj takih, ki pišejo bloge za sebe ali druge. Pisanje bloga je lahko zaslužek, ampak spet ne tak zaslužek, da bi lahko od tega živeli. Zakaj se določiti za pisanje bloga? Tu je lahko kar nekaj odgovorov, ampak vedno je denar nekako tisti, ki nas potegne. Vsak mogoče prvo pomisli, da bo s pisanjem bloga zaslužil, da bo to njegov zaslužek. Vsaka pot je težka, posebej vsak začetek. Misli in vem iz izkušenj, da na začetku ne bo zaslužka. Lahko se to z leti spremeni in boste imeli stroške pokrite.

Mogoče se mnogi z mano ne strinjajo, ker sami kar nekaj zaslužijo s pisanjem bloga. Pisanje bloga je za dušo in za svoje srce. Je tudi odvisno za koga pišete bloge. Če to pišete za določena podjetja, delate komu promocijo je to čist drugo. Seveda tukaj je zaslužek, ampak spet to ni lahko najti in začeti. Tudi nekaj takega sama že lep čas iščem, ampak nimam sreče, prav tako ni to lahko delo. Mnogi pišemo bloge iz svojih potovanj. To so blogi, kjer hočemo ljudem predstaviti razne destinacije v Sloveniji, prav tako v tujini. Takih blogerjev je pri nam kar nekaj, ki objavljamo bloge za prijatelje in vse ki nas spremljajo na družbenih omrežjih.

pisanje bloga

Pisanje bloga za druge pa je lahko nek dohodek. Na spletni strani si lahko preberete nekaj takih zaslužkov. Če vam uspe najti taka podjetja, da jim boste pisali bloge in delali promocijo, lahko rečem vsaka čas. Kateri se s tem že ukvarjajo bodo rekli, da to ni težko poiskati in začeti delat. Jaz bi bila vesela, da bi me kdo na pravo pot usmeril, da bi jaz tudi lahko to počela. Pisanje bloga za sebe je lahko zanimivo in ne odnehajte, če to počnete, pa čeprav s tem nič ne zaslužite. Ker to tudi sama počnem, počnem za svoje prijatelje.