Posted on

Ste razmišljali, na kakšen način obnoviti in začeti v praksi uporabljati NLP Praktika? Pri tem vam lahko pomaga NLP Mojster Praktik, to je namreč delavnica, ki uči uporabna znanja na različnih področjih. Kratica NLP označuje izraz nevro-lingvistično programiranje, ki pomeni napreden sistem komunikacijskih orodij in tehnik odličnosti. Te služijo izboljšanju človekove učinkovitosti, v poslovnem in osebnem življenju. Warren Buffett namreč pravi, da je investicija v znanje, najboljša investicija, ki jo lahko storite.

NLP mojster

Katera znanja in tehnike vam bo prinesel NLP Mojster Praktik?
Na delavnici boste odpravili strahove, ki vam ne služijo ter izboljšali odnose in komunikacijo z ljudmi okoli sebe, tako v poslovnem kot v osebnem življenju. Prav tako se boste naučili na preprost in umirjen način reševati konflikte, ugotovili boste, kako priti do idealne telesne teže ter odkrili vaše poslanstvo. Poleg tega boste pridobili znanja, ki vam bodo pomagal narediti preboj v karieri in spremeniti svet okoli sebe s tem, da boste najprej spremenili ravno sebe. Pridobili pa boste še tehnike zastavljanja in doseganja ciljev ter izkoriščanja svojega polnega potenciala.

Kaj boste na delavnici NLP Mojster Praktik počeli?
Na delavnici boste redefinirali svoje vrednote in zloščili svoje cilje, spoznali pa boste tudi, zakaj ljudje v določenih situacijah reagirajo kot reagirajo, posledično pa, kako na umirjen način reševati konflikte. Poleg tega boste spoznali magijo besed, uporabo metafor in programiranje nezavednega uma. Prav tako se boste sprehodili po svoji časovni poti, delali na sebi, predvsem pa na svojem notranjem miru in sreči. Na delavnici se boste naučili, kako odpravljati ovire in doseči odličnost. Vse našteto bo torej potekalo v praksi, z ogromno vaje, da vam bo prišlo v navado. Glavni cilj delavnic NLP Mojster Praktik je torej, da sami naredite ključen korak k boljšemu življenju. Naučili se boste veliko o sebi, o svojih miselnih procesih, vzorcih vedenja, vse našteto pa boste začeli prepoznavati tudi v drugih.