Posted on

Nekateri si ne morejo privoščiti nakupa avtodoma, vseeno pa radi potujejo z njim in se odločajo za najem avtodoma. Velika prednost je najem avtodoma brez omejitve kilometrov. Tako ni omejitev, kam se lahko odpravite, koliko časa na dan se peljete in to veliko pomeni. Če bi morali paziti na porabo kilometrov pri najemu avtodoma, to močno zmanjša možnosti, kam se lahko z njim odpravite. Najem avtodoma brez omejitve kilometrov pa naj ne bo edini pogoj, da boste najeli avtodom, ampak glejte tudi na kvaliteto samega avtodoma. Če je avtodom dobro ohranjen in opremljen, bo to pomenilo bolj udobne počitnice.

Različni avtodomi za različne okuse

Glede na to ali potujete v paru, s prijatelji ali z družino, boste potrebovali drugačen avtodom. Največja razlika bo v velikosti. Za pare bodo primerni manjši avtodomi ali pa celo kombiji, ki so predelani v avtodom. Tako je avtodom lahko primeren za dve osebi, lahko pa ima prostora tudi za štiri osebe. Če se odločite za Hobby avtodome, vas bo očarala notranjost. Taki avtodomi so polno opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki vas ne bodo razočarale. In ker se boste med počitnicami pogosto tudi ustavljali, je kvalitetna notranjost veliko bolj pomembna kot najem avtodoma brez omejitve kilometrov.

Obračun najema Hobby avtodomov

Hobby avtodomi veljajo za zelo kvalitetne in udobne avtodome. Cena najema je odvisna od različnih dejavnikov. Sem zagotovo spada velikost avtodoma, ki ima dnevno ceno neodvisno od števila uporabnikov. Na ceno pa vpliva tudi sezona. V nekaterih obdobjih je najem cenejši, spret v drugih obdobjih, kot je novo leto ali prvomajske počitnice, pa je cena višja. Sicer ne moremo zagotovo reči, da gre za najem avtodoma brez omejitve kilometrov, so pa meje tako visoke, da bi skoraj lahko to rekli. Načeloma je omejitev 400 km/dan. Vendar se na koncu šteje končna količina kilometrov, ki se deli s številom dni najema.