Posted on

Ste se odločili, da boste kupili novo kuhinjo, pa med veliko ponudbo kuhinj ne veste, katero bi izbrali? Naj vam pomagamo – kuhinje Nobilia vas zagotovo ne bodo razočarale, saj so preprosto čudovite.

Tudi vi radi ob kuhanju pustite domišljiji prosto pot in se poigravate z okusi, postavitvami in preizkušate nove recepte? Morda pa boste ravno v svoji kuhinji začrtali svoje prve korake v svetu kulinarike in z močno voljo ter malo sreče postali pravi kuharski mojster. Nikoli se ne ve – danes ste lahko le amaterski kuhar, čez nekaj let pa že chef v priznani restavraciji.

Kuhinje so sestavni element vsakega stanovanja, v njih preživimo dobršen del časa, saj tam kuhamo, pripravljamo zajtrk ali malico, kreiramo domiselne sladice ali masterchef krožnike, če imamo tudi kuhinjski pult, lahko tam tudi jemo. Kuhinje Nobilia so vam na voljo v različnih stilih. Izbirate lahko med modernim, tradicionalnim ali rustikalnim stilom, vsak stil pa lahko opremite povsem po svoje.

Moderne kuhinje so danes zelo priljubljene, saj se ponašajo s čistimi in elegantnimi oblikami in so funkcionalno ter ergonomsko oblikovane. Prevladujejo ravne linije, ki so enostavne za vzdrževanje. Poseben sestavni element modernih kuhinj je otok, predali pa ponavadi nimajo ročajev, temveč imajo električen sistem odpiranja. Uporabljeni so moderni odtenki barv in materialov. Moderna kuhinja vsebuje najnaprednejše mehanizme in okovja. Pogosto so tovrstne kuhinje sestavljene iz kombinacije eksotičnega lesa, značilen pa je tudi visok sijaj kuhinje.

Pri tradicionalnih kuhinjah imate na izbiro širok nabor elementov, barv, obdelav ter materialov, ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate. Tudi tu so vgrajeni dovršeni mehanizmi in moderna okovja. Običajno so prisotni svetlejši odtenki, ki se kombinirajo z različnimi odtenki lesenih površin. Izberete lahko različne ročaje ali pa se odločite za kuhinjo brez ročajev.

V modi so tudi rustikalne ali podeželske kuhinje, ki dajejo občutek topline. Značilne so predvsem za kmečke hiše, a se čedalje pogosteje pojavljajo tudi v modernih stanovanjih.

Kuhinje Nobilia čakajo na vas, zato pohitite in si izberite svojo novo kuhinjo, v kateri se bodo rodile marsikatere nove ideje.