Posted on

Vse več ljudi ponoči slabo spi zaradi njihovega slabega ležišča. Se odločate za nakup kvalitetnega ter cenovno ugodnega ležišča?

Več o nakupu takega ležišča si preberite na: salonpohistva.si/vzmetnice-lezisca ali pa obiščite njihov razstavni salon v Ljubjani, kjer vam bodo prodajalci z veseljem povedali več in vam svetovali o nakupu pravega ležišča.

ležišča

Ležišča na katerih se bomo dobro naspali morajo biti prave velikosti in trdote saj drugače ne ustvarimo optimalnih pogojev za naše spanje. Kako trdo ležišče bomo imeli je odvisno od nas samih sam smo si ljudje različni in nekaterim so bolj všeč trša ležišča, spet drugim pa malo mehkejša vendar moramo paziti. Če bomo kupili premehko ležišče se bomo, ko se bomo nanj ulegli kar pogreznili vanj to pa seveda ni vredu saj je potem hrbtenica v nepravilnem položaju in pritiska na točke, ki nas potem bolijo, če pa uporabimo še vzglavnik nas zjutraj boli prav vse: hrbtenica, križ, vrat in še vse ostalo. Ob nakupu pretrdega ležišča pa bomo ponovno neprespani saj nam vzmetnica ne bo všeč in bomo na njej težko zaspali ker bo pretrda.  Pri nakupu vzmetnice je najbolje vprašati prodajalca, ki ležišče pozna kaj bi vam priporočil glede na vaše želje in težave. Gotovo vam bo znal svetovati nakup najprimernejšega ležišča.

Vzmetnice so med seboj zelo različne ne samo po trdoti in velikosti pač pa tudi po sestavi. Nekatere vzmetnice ponujajo različno trdoto ležišča na vsaki strani tako, da se lahko sami odločimo in po potrebi obrnemo ležišče ter si tako zagotovimo boljši spanec. Ker je spanec zelo pomemben je bolje da za dobro oz. kvalitetno vzmetnico odštejemo malo več denarja ter si tako zagotovimo, da bomo lahko spali na res dobrem ležišču in se zbudili brez vseh bolečin zaradi slabe vzmetnice.