Vrhunska športna prehrana

Vsak profesionlani športnik ve, da je poleg vsakodnevne vadbe zelo pomebna tudi prava prehrana. Vrhunska športna prehrana Nanox vam nudi vse vrste športne prehrane, ki jo vaše telo potrebuje. Nanox je podjetje z dolgo tradicijo, ki proizvaja kvalitetne prehranske dodatke za športnike.

Vrhunska športna prehrana

V ponudbi vrhunska športna prehrana najdemo od proteinov, topilcev maščob, aminokislin, razne energijske čokoladice, gainer-je, kreatini, busterji in celo testo. Proteine športniki uporabljajo, kot nadomestilo za obrok zato rabijo kvaliteten izdelek, ki jim ne bo kvaril zdravja. Topilci maščob so vrhunska, športna prehrana in so zelo popularni, da se z njimi pripravimo na poletje. So skoraj brez sladkorja in imajo veliko beljakovin. Sedaj so lahko tudi palačinke del vašega jedilnika pa se ne boste redili. Aminokisline so vrhunska športna prehrana, ki nam poveča moč in mišicam dodaja eksplozivnost in delovno kapaciteto. Njihov učinek boste čutili takoj po začetku treninga. Vrhunska športna prehrana je tudi Gainer. Ta nam poveča mišično maso in poskrbi, da dlje zdržimo naporen trening zato je nujen za športnike, ki ciljajo na vzdržljivost.

Energijske čokoladice so za vse, ki hočejo imeti okusen prigrizek vendar morajo paziti na svoje težo. Vrhunska športna prehrana pa je tudi zdravilo za zdravje sklepov. Vsak, ki se ukvarja s športom ve, da je obraba sklepov zelo pogosta stvar, še posebej v starejših letih. Zato je tu Proflex, ki vam pomaga premagati prav to. Vrhunska športna preharana je tudi Testosteron, ki nam pospeši mišično rast in tako tudi poveča mišično moč. Vrhunska športna prehrana je zelo pomemben del v življenje športnika. Vendar veliko športnikov izbere nekvaliteno športno prehrano. Vrhunska športna prehrana Nanox je kvalitetna saj se podjetje prizadeva, da bi na trg poslalo prehrano, ki resnično deluje in je klinično preizkušena.

Vrhusnka športna prehrana je nanox izpolnjuje standarde GMP in HACCP. Nanox je v Sloveniji na voljo v Trenerstvo in razvoj potencialov s.p., Ježica 22a, 1000 Ljubljana. Za vsako vprašanje jih lahko tudi pokličete na telefonsko številko +386 (0)41 845 362. Vrhunska športna prehrana Nanox, da boste zdravi in močni skupaj!