Posted on

Ali morda sanjate o svojem podjetju? Imate odlično podjetniško idejo in ne-veste kje bi začeli? Lahko se oddahnete, saj ste prišli na pravo stran. Ustanovitev podjetja za samo 373€. Lahko vam pomagamo do lastnega podjetja, in vam zagotovimo ustanovitveni kapital v višini 7500€! In to še ni vse! Podjetje je ustanovljeno direktno na vas, kar poslednično pomeni, da druge osebe nikakor niso uporavljaje z vašim podjetjem, in vas tako nemore nihče prevarati.

ustanovitev podjetja

Ustanovitev podjetja je vsekakor zelo pozitivna priložnost za vsakega posameznika, vendar pa je realnost ta, da pot do uspešnega podjetja vsekakor ni lahka. Dandanes predstavlja brezposelnost velik problem v današnji družbi. Varnih služb enostavno ni več, v današnjih časih je pa tudi vse manj kariernih priložnosti in možnosti za zaposlitev. Na račun teh razlogov, se vse več mladih odpravlja v tujino, veliko je pa tudi vas, kateri se zanimate za čisto pravo ustanovitev podjetja.

Namreč, žalostna resnica tudi je ta, da velika večina angencij, ki se ukvarja s prodajo d.o.o-jev, velikokrat ustanovi podjetje na svoje ali tretje ime, tako pa niste seznanjeni, ali je to podjetje kaj zadolženo, in pa če je podjetje že sklepalo kakršne-koli pogodbe.

Druga največja skrb med posamezniki je tudi začetni kapital. Ob ustanovitvi podjetja je navadno kar težko pridi do sredstev za poslovanje, zato pa vam začetek pri Dobri informaciji s pomočjo partnerskega podjetja zagotovijo ustanovitveni kapital v višini 7500€.

Pri podjetju Dobra informacija d.o.o je ustanovitev podjetja lahka in enostavna, pravtako pa je to edino podjetje katero ustanovi podjetje direktno na vas. Smo vam že omenili da dobite še bon v višini 20€ za tisk vizitk pri podjetju MAGMA MEDIA d.o.o? Celoten postopek ustanovitve d.o.o podjetja traja do približno 30min, vse potrebne pogodbe in dokumentacijo pa vam pripravijo oni (dodatno doplačilo 300€), pravtako pa vam nudijo še 100% garancijo na zadovoljstvo.