Posted on

Ali ste se naveličali izgleda vaše kopalnice? Jo želite obnoviti, amapk ne veste kje bi začeli? Naj vam predstavimo podjetje katero vas bo zagotovo navdušilo z odličnimi idejami in izjemno kvaliteto. Podjetje obratuje že polnih 25let, torej 25 let izkušenj, 25 let načrtovanja in 25 let zadovolnjih strank! Zato se vam več kot splača obiskati njihovo spletno stran www.instalacije-perin.si/adaptacija-kopalnice/

Adaptacija kopalnice

Torej, vsekakor vas je med nami mnogo tistih, kateri se že samo ob besedi adaptacija kopalnice stresnete, saj ste jo verjetno že kdaj poskusili sami, in si sedaj zelo želite, da jo v prihodnje ne boste rabili kmalu, saj verjamemo da je proces zelo zoperen in neprijetren. Prvo vas verjetno ustraši dejstvo, da boste kar za nekaj časa ostali brez svoje kopalnice katero ne da jo samo potrebujete vsak dan. Potrebujete jo večkrat dnevno!

Nesmemo pozabiti dejstva, da nam adaptacija kopalnice lahko predstavlja kar soliden finančni strošek. Prav zato, pa je treba poskrbeti, da se adaptacija kopalnice uredi kar se da hitro in cenovno ugodno. Pri Inštalacijah Perin vam nudijo izvrstnega vodovodarja z 30 letnimi izkušnjami kateri vam rade volje nudi več kot odlične ideje in nasvete do vaše kopalnice katere ste si vedno želeli.

Takoj po vašem klicu vas vodovodar obišče, si podrobno ogleda kopalnico ter z vami izmenja ideje in predloge o prenovi. Brezplačno vam po željah izrišejo kopalnico, in vam tako predstavijo celoten končen izgled.

Torej, kako sploh poteka adaptacija kopalnice? Sprva vam zaščitijo tla, demontirajo obstojočo opremo, odstranijo stare keramične ploščice ter cevi in slednje tudi odpeljejo na deponijo. Naslednji dan vam zamenjajo vodovodne in elektro inštalacije, in vam na samem začetku vgradijo vodovodni ventil. Vgradijo kopalno kad, jo po potrebi obzidajo, potem pa se kar se da hitro in natančno lotijo polaganja keramičnih ploščic, jih za-fugirajo, po-belijo strop in montirajo opremo.

Seveda vam nudijo tudi garancijo na opravljena dela, katera znaša 3 leta. Glede garancije pri vgradnem materialu pa je odvisno od prodajalca samega.