Posted on

Na spletni strani http://www.incontri-free.com/ boste našli vse, kar je tako ali drugače povezano s spletnimi zmenkarijami v Italiji. Da, prav ste slišali. Praktično vse, kar vas zanima o spletnih zmenkarijah v Italiji, boste lahko našli na omenjeni spletni strani. Ko boste želeli obiskati to spletno stran, boste verjetno razmišljali, da bi se registrirali na kakšnem Italijanskem spletnem mestu za spletne zmenkarije, kot je denimo Incontrissimi, Ciaoamigos, Dovisio in podobni.

ciaoamigos portal

 Našteli smo le nekaj najboljših Italijanskih spletnih portalov za zmenke, oziroma bolje rečeno najbolj obiskanih, seveda pa obstaja poleg Incontrissimi, Ciaoamigos in Dovisio še veliko drugih portalov, ki so prav tako zelo kvalitetni, pa žal še nimajo toliko registriranih uporabnikov, kot zgoraj omenjeni trije. Kakorkoli že, v Italiji vam resnično ne bo primanjkovalo portalov za spoznavanje novih ljudi. Pri nas je denimo več težav s tem koliko portalov za takšne storitve imamo na voljo, saj je pri nas ponudba tovrstnih portalov majhna in to seveda pomeni, da bolj težko pridemo do velikega števila ljudi, ki bi jih lahko spoznali.

Seveda so tudi naši portali s portalom Ona on na čelu kvalitetni in dobri, toda pomembno se je zavedati, da so ljudje tisti, ki igrajo pomembno vlogo in v kolikor je malo registriranih uporabnikov, bomo bolj težko prišli na svoj račun, saj bomo imeli malo ljudi na voljo za spoznavanje, kar seveda predstavlja nek manjši problem. Kakorkoli že, v Italiji je najbolj obiskan portal za zmenkarije prav Ciaoamigos, ki smo ga zgoraj omenili, tako da v kolikor iščete kakšen portal, ki ima na tisoče registriranih uporabnikov, bo tale vsekakor pravi za vas. Na Ciaoamigos portalu boste lahko srečali veliko ljudi, ki iščejo nove prijatelje, partnerje ali pa morda celo nove poslovne partnerje. Nikoli se ne ve, tako da vsekakor je dobro, da dobro premislite preden se odločite za registracijo na enem izmed teh portalov, saj vam prav vsak portal ponuja malo drugačne možnosti in storitve.