Posted on

Dober pomivalni stroj je danes skorajda že nujnost, vsaj za tiste izmed nas, ki moramo pomivati posodo za vso družino. Ročno pomivanje posode namreč zavzame veliko preveč časa, zahteva pa tudi veliko napora. Pomivalni stroji lahko torej rešijo naše težave, obenem pa poskrbijo za veliko kapaciteto posode naenkrat, kar poskrbi tudi za manjšo porabo vode. Poskrbeli bodo tudi za popolnoma očiščene, bleščeče ter razkužene kozarce, posode, jedilni pribor ter krožnike. Temperatura pranja je v stroju namreč veliko višja, kot bi jo bili sposobni doseči pri ročnem pranju, rezultati pa so temu primerni.

V trgovini Moj Paket lahko izbirate med različnimi modeli pomivalnih strojev priznanih proizvajalcev. Nakup pomivalnega stroja je lahko enostaven. Oglejte si našo ponudbo ter izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Da boste izbrali pravega, smo za vas pripravili še nekaj informacij o lastnostih, na katere bodite pozorni.

nakup pomivalnega stroja

Pomivalni stroji se med seboj razlikujejo glede na velikost ter obliko. Pred nakupom bodite zato pozorni na dimenzije ter preverite, ali se bo izbrani stroj skladal s prostorom, kjer bo nameščen. Sicer lahko izbirate med vgradnimi, prostostoječimi, pa tudi prenosnimi modeli, tako da bo izbira nekoliko enostavnejša. Pri izbiri upoštevajte tudi potrebe družine – morda potrebujete večji pomivalni stroj, kot ste ga imeli do sedaj? Boste raje izbrali manjšega, saj sedanjega nikoli niste napolnili do konca?

Pomivalni stroji se razlikujejo tudi glede na nivo glasnosti delovanja ter porabo energije. Pomivalni stroji v naši ponudbi so kakovostni ter v večini spadajo v najboljši energijski razred, zato so skrbi odveč. Med seboj se razlikujejo še glede na funkcije pranja – nekateri jih nudijo več, drugi spet manj. Naprave lahko upravljate z gumbi ali na dotik, v notranjosti pa prilagajate predale. Nekateri modeli omogočajo tudi samodejno upravljanje z vodo na podlagi vsebnosti vodnega kamna. Svetujemo vam, da si pred nakupom pomivalnega stroja ogledate različne modele!