Posted on

Ste že videli, da bi v svojem poslu uspelo podjetje, ki se ni posvetilo izdelavi grafične podobe in oglaševanju? Verjetno ne, kajti trg izdelkov in storitev zadnje čase postaja prenasičen, s tem pa tudi izredno zahteven in na njem uspejo le tisti, ki se znajo dobro prodajati. Del tega, da se podjetje zna dobro prodati, je gotovo tudi celostna grafična podoba. V podjetju Moj Atelje je izdelava celostne grafične podobe hitra in ugodna. Izdelamo jo po vaših željah.

Morda se sprašujete, kaj sploh vsebuje celostna grafična podoba? Celostno grafično podobo v glavnem sestavljajo logotipi, vizitke ter oglasi in letaki, s katerimi promovirate svoje izdelke ali storitve, vsebuje pa tudi druge elemente.

celostna grafična podoba

Logotip je znak, po katerem vas ljudje prepoznajo, brez da bi videli ime vašega podjetja. Primerov dobrih logotipov je kar nekaj: kljukica za Nike, jabolko z manjkajočim koščkom za Apple, dva rumena loka za McDonalds in še bi lahko naštevali. Ko vidite katerega od teh logotipov, vam je takoj jasno, kdo je podjetje, ki stoji za njim in kaj vam lahko ponudi, z njim povežete celo določena čustva. Verjetno si tudi vi želite takšne prepoznavnosti. Brez logotipa celostna grafična podoba ne more biti popolna.

Seveda pa se pri logotipu delo ne konča. Za celostno grafično podobo potrebujete še vizitko. Tudi ta bo vsebovala vaš logotip, vendar bo moralo biti na njej še nekaj podatkov glede vas in vaše dejavnosti. Vizitka mora biti predvsem pregledna in naj sporoča, s čim se ukvarjate

Potrebovali boste še oglase, tako v fizični kot v spletni obliki, ki bodo k vam pritegnili čim več strank. Da bo celostna grafična podoba popolna, pa vam ne uidejo niti dopisni list, pisemska ovojnica, žig, mape, katalogi, brošure, obrazci, poleg oglasa pa še ostale promocijske tiskovine, kot so plakati, letaki in naslovne table. Seveda boste potrebovali tudi spletno stran.

Celostno grafično podobo kot podjetje nujno potrebujete, če želite tržiti svoje izdelke ali storitve, zato je dobro, da si jo zagotovite čim prej. Na tem področju vam lahko največ ponudimo v podjetju Moj Atelje.