Posted on

Nalepka z abecedo je zelo koristna za vašega otroka, saj ni samo dekoracija, ki polepša dolgočasno steno, ampak je tudi učni pripomoček. Otrok se bo tako med igro učil abecede in mu bo tako lažje ostala v glavi. Veliko hitreje bo napredoval brez stresa. K temu bo pomagala nalepka z abecedo, ki bo spodbujala njegovo domišljijo, logiko in živčevje, tako da se bo celostno razvijal. Kaj je lepšega, kot učiti se med igro. Najboljše šole to že omogočajo z modernimi pristopi in dokazano so taki otroci med najbolj genialnimi na svetu. Naj bo tudi vaš otrok med njimi.

nalepka z abecedo

Nalepka z abecedo je lahko na različne tematike, na primer abeceda z živalmi. Prve črke živali so poudarjene, da se otrok zapomni, katera črka pripada kateri živali in s tem si tudi zapomni samo črko. Črke so osnova za pisanje in branje. Na ta način se bo tega naučil zelo hitro. Nalepka z abecedo je tako učinkovita in inovativna, da bo otrok sam prišel do tega, da se bo učil abecede ne da bi bili vi zraven ali ga v kaj silili. Ko pa abecedo preraste in že vse zna, pa jo enostavno zamenjate z nečim drugim, kar je tudi poučno in koristno.

Ko je nalepka z abecedo odstranjena s stene, kar se seveda stori z lahkoto, nalepite lahko nalepko z geografijo, biologije, računanjem ali s katero koli drugo poučno vsebino na primer o vesolju, človeškem telesu ni podobno. Koristne so tudi domišljijske nalepke, vendar ne tako, kot didaktične, namenjen prav učenju vašega otroka. Zelo so različna, zato jih izberite sami ali z otrokom, ker bo gotovo doma pokazal, ali mu ustreza in ga privlači. 

Otroke najbolj pritegnejo živali in liki, ki so pisani. Tako je narejena tudi nalepka za steno z abeced, ki bo pomagala vsakemu otroku, naj je zainteresiran za učenje ali pa ne.