Posted on

Dandanes, ko doma delamo, ko je blato ali pesek ali pa gremo kam so naši čevlji umazani. Z zaščitno obutvijo Helly Hansesn workwear, ki se zelo zelo dobro odnese v vseh delovnih pogojih lahko temu naredite konec.

Vaši delovni čevlji so lahko nizki, polvisoki ali visoki. Vsi pa nudijo neverjetno zaščito in vso udobje, ki ga potrebujete.

Kakšna pa sploh mora biti kakovostna obutev?

Vaši delovni čevlji morajo biti narejeni in prilagodljivi ti vrsti dela, ki ga opravljate. Najbolj odvisno kakšen čevelj mora biti, je od samega terena kjer delo opravljate. Ali so to notranji prostori ali zunanji ali pa kje drugje. Določena dela zahtevajo tudi, da ima vaš čevelj poseben podplat, ki je trši ali mehkejši od navadnega. Zato je res pomembno, da ko obutev kupujemo, da izberemo in kupimo pravo. Pri tem vam bodo z vsem veseljem pomagali strokovnjaki.

Čevlji za terensko delo

Čevelj za terensko delo, mora omogočati čim boljšo stabilnost noge in njeno zaščito. Eden izmed glavnih faktorjev je material iz katerega je ta čevelj narejen. Material mora biti čim boljši, da bo noga udobna tudi v najslabših pogojih, kot je dež, mraz ali pa je to sneg. Zato morajo biti ti čevlji narejeni iz vodoodpornega materiala. Poleg tega pa morajo biti ti delovni čevlji tudi čim bolj trpežni. Če ima čevelj res vse te lastnosti in, da to te lastnosti iz pravih materialov, to pomeni, da je vaš čevelj dober in varen za uporabo.

Sedaj pa še malo o zaščitni obutvi Helly Hansen workwear. Ti čevlji imajo kakovosten podplat, ki ne drsi na kakršni koli površini. Z njim boste varni na vseh terenih. na prstih ima tudi zaščitno kapico, ki vas varuje, če brcnete v kaj trdega ali ostrega. Za dodatno warnost pa poskrbi še poseben vložek.

Še malo o ceni. Cena tega čevlja ni previsoke, je ravno pravšnja glede na to, kaj vam čevelj vse omogoča.