Posted on

Kako na zanimiv, a nevsiljiv način oglaševati svoje izdelke in storitve? Ste se lotili že različnih strategij, pa rezultat še kar ni tak, kot ste pričakovali? Potem je čas, da poskusite z nalepkami. Ja, prav ste slišali, zanimive nalepke bodo pritegnile vsakega in ko jih boste enkrat natisnili, sploh ne boste rabili skrbeti za oglaševanje, saj bodo nalepke naredile svoje.

Tiskanje nalepk še nikoli ni bilo tako enostavno. Na vas je, da si zamislite idejo, kaj bi na nalepkah bilo in kako bi izgledalo, to poveste izdelovalcu nalepk, on pa bo za vas oblikoval unikatne nalepke, ki bodo odražale vašo vizijo. Potem jih morate samo še nalepiti na prava mesta – na primer na avto, čemur rečemo avto nalepke – in pustiti času čas. Kmalu boste videli, da se bo zanimanje za vas zelo povečalo. Avto nalepke so še posebej učinkovit način promocije. Kamorkoli greste z avtom, povsod boste opaženi in ljudje bodo že iz čistega firbca prebrali, kaj vam piše na avtu. Zato je pomembno, da je nalepka narejena tako, da pritegne pozornost – naj bo zabavna in naj nima preveč besedila. Vanjo lahko vključite slogan, citat ali logo podjetja, vsekakor pa dodajte telefonsko številko in po možnosti še QR kodo do vaše spletne strani. Poskrbite še za ustrezne barvne odtenke in pisavo in to je to. Z upoštevanjem teh nasvetov boste dosegli, da vas bodo ljudje opazili in vaša prodaja bo poskočila.

Tiskanje nalepk pa mora biti narejeno strokovno. Nalepka za avto mora biti zelo odporna na različne vremenske razmere, saj se lahko v nasprotnem primeru zgodi, da bo že po nekaj dneh ali mesecih zbledela in ves trud bo zaman. V osnovi zato obstajata dve vrsti nalepk – papirnate in PVC nalepke. Papirnate so malo manj odporne na vreme, PVC pa so vodoodporne in zdržijo zelo dolgo časa. Da bodo nalepke res dolgo obstojne, pa imate tudi možnost laminacije nalepk.