Posted on

Ste kupili novi avto in si ga želite opremiti po svojem okusu, da bi se v njem počutili po domače in varno. Veliko je stvari, ki si jih lahko sami kupite in jih sami na montirate na svoje vozilo. Nekatere stvari, kot so motor in podobno pa je priporočeno, da to delo opravi avtomehanik, saj ima veliko izkušenj na tem področju. Če pa ste se odločili, da boste sami opremili avto, pa se dobro pozanimajte o originalnih delih za vaš avto, saj ne želite, da se bo kaj neprijetnega pokvarilo, kot je na primer žarometi.

Spletna trgovina Silux vam ponujajo avto dele za vse vrste znamk in modelov avtomobilov. Pri njih lahko kupite veliko delov za vaš avto. Lahko nadgradite ali pa zamenjate stare, pokvarjene dele na vašem vozilu. Pri njih lahko kupite tako sprednje kot zadnje luči, meglenke, pozicijske luči itd. Za več o avtomobilskih žarometih kliknite na https://www.silux.si/izdelki/svetila/zarometi

Žarometi

Žarometi so obvezna oprema vašega vozila in morajo delovati 24 na dan, tako podnevi kot ponoči, saj je predpisan zakon v cestnem prometu. Če opazite, da luči delujejo slabše, jih nemudoma takoj zamenjajte, saj varnost je na prvem mestu. Nedelujoči žarometi lahko privedejo do prometnih nesreč zaradi nevidljivosti ceste in drugih udeležencev na cesti. V velikih primerih pregorijo samo žarnice, ki jih lahko enostavno in poceni zamenjate. Če pa pride do prometne nesreče, pa je potrebno v večini primerih zamenjati celotne žaromete. Ustrezni žarometi bodo poskrbeli za dobro vidnost na cesti in skrbele bodo, da vas dobo drugi udeleženci na cesti opazili. Prednji žarometi se premikajo ročno, električno ali kombiniramo med sabo, odvisno je od samega vozila. Pri njih lahko kupite žaromete ali pa samo žarnice za njih, tako da boste vse dobili na enem mestu. Zato ne privarčevati pri varnosti, za katero boste na koncu obžalovali, če jo ne boste jemali resno.