Posted on

Pikin svet lahko vam, predvsem pa vašim otrokom ter njihovim prijateljem, pričara nepozabno dogodivščino, ki bo vsem še dolgo ostala v spominu. V mislih imamo predvsem praznovanje rojstnega dne! Kljub temu, da je priložnosti za praznovanje okoli nas ogromno, ter da ni vedno nujno, da ima za pripravo praznovanja nekdo rojstni dan, je še vseeno lepo, da našemu otroku za rojstni dan pripravimo presenečenje. Če želite izvedeti kako otroku pripraviti pravo rojstnodnevno presenečenje obiščite spletno stran http://pikinsvet.si/

Praznovanje rojstnega dne v Pikinem svetu pripravimo nekoliko drugače, kot bi morda pričakovali. Seveda se pri organizaciji strogo držimo vseh vaših načel ter navodil, nikakor pa ne pozabljamo niti na lastno znanje. Otroci bodo tako preživeli čas v naravi, svoj čas za praznovanje izkoristili ustvarjalno ter v povezavi z naravo, zdravo jedli ter pili in se družili ob športnih aktivnostih. Pod vodstvom izurjenega animatorja/animatorke, seveda. Slednji poskrbi, da se otroci med seboj razumejo ter konstruktivno rešujejo morebitne konflikte. Vsekakor poskrbijo tudi, da se noben otrok ne počuti zapostavljenega ter odrinjenega na stran. Veliko pozornosti namenimo, da otroci na praznovanju krepijo pozitivne navade ter medosebne odnose.

praznovanje rojstnega dne

Cilj, ki ga skušamo doseči je, da se bo vaš malček še bolj povezal s svojimi prijatelji – v živo, brez pomoči pametnih telefonov ter komunikacije na daljavo. Pričarati mu želimo pozitivno čustveno izkušnjo, od katere bo odnesel nove socialne veščine. Seveda se v Pikinem svetu zavedamo, da se otroci, tako kot mi, močno razlikujejo med seboj. Nekateri radi ustvarjajo v kuhinji, drugim pa to ni prav nič po godu. Spet tretji obožujejo sestavljanje LEGO kock ali risanje. V našem kolektivu vam nudimo individualizirano organizacijo ter praznovanje rojstnega dne, glede na vaše želje ter preference. Lokacije rojstnega dne so odvisne od vremena, predvsem pa izbrane tematike. Ob lepem vremenu se z otroci radi odpravimo v gozd, novim dogodivščinam naproti. V prostorih privatnega varstva izvajamo različne delavnice, gusarski dan pa preživimo na Dravski vili.