Posted on

Adaptacija kopalnice je projekt za katerega si je potrebno pred pričetkom pripraviti načrt. Ta mora vsebovati naslednje elemente. Kaj bomo lahko opravili sami, za kaj bomo morali najeti druge, kakšne elemente bomo kupili za novo kopalnico in kam jih bomo postavili ter seveda izračun kvadrature, da bomo lahko kupili ustrezno število ploščic, ki jih bomo nato v kopalnico položili.

Ko je načrt pripravljen se lahko adaptacija kopalnice prične. Najprej odidemo v trgovino ter nakupimo vse potrebno orodje ter elemente in ploščice, ki jih bomo med samo adaptacijo potrebovali. Nato se lahko lotimo odstranjevanja starih elementov in ploščic iz kopalnice. V tem trenutku je pravi čas tudi za odstranjevanje kakšnih pregradnih sten, če jih seveda ne želimo imeti več s tega razloga, da bi lahko samo kopalnico povečali. Za več nasvetov v zvezi adaptacija kopalnice se obrnite na spletno stran: http://kerema.si/adaptacija-kopalnice.html.

Ko odstranimo vso nepotrebno kramo iz kopalnice lahko pričnemo z polaganjem ploščic. Naredimo maso iz lepila, ki ga nato namažemo med polaganjem po samih ploščicah. Paziti moramo, da so ploščice položene ravno in da imajo lepo poravnane fuge.

adaptacija kopalnice

Ko zaključimo s samim polaganjem se lahko lotimo beljenja. Položimo po tleh zaščito ter prebelimo strop z prej namešano barvo. Medtem, ko čakamo da se barva dobro posuši lahko začnemo meriti višino na katero bomo postavili določen kopalniški element. Adaptacija kopalnice ni ravno preprost proces. Vse je potrebno dobro premeriti ter po-vrtati luknje brez da bi ploščice na tistih mestih popokale.

Adaptacija kopalnice se tako bliža h koncu. Ko namestimo elemente moramo vse samo še počistiti in tako je adaptacija kopalnice končana. Če se vam zdi, da je to za vas preveč zahteven proces raje najemite strokovnjake kot so ljudje iz podjetja Kerema. Adaptacija kopalnice je njihova glavna storitev, ki jo opravljajo zelo dobro.